Tel: 06-70-885-96-70 * Egyedi konyha és lakásbútor kompromisszumok nélkül!

Blum bútorvasalatok – 20 év garancia

Bútorvasalatnak nevezünk minden olyan bútoralkatrészt, ami bizonyos elemek mozgatásáért felelős. Ide soroljuk a fiókcsúszókat, az ajtókat mozgató kivetőpántokat, de ugyanúgy a felnyíló ajtókat mozgató szerkezeteket és a sarkok kihasználásáért felelős egységeket is.

Ha bútorvasalat, akkor a blum márkanév garancia a legjobb minőségre. Ezek a vasalatoknak minőségben, felhasználói élményben és élettartamban utolérhetetlenek. Bármilyen fura, vasalat és vasalat között hatalmas különbségek lehetnek: gondoljon csak egy egyszerű görgős, döcögős fiókra vagy egy olyan felnyíló ajtóra, ami pár év után elengedi magát és nem marad meg nyitott állapotban, ezek bosszúságot okozhatnak.

Ezzel szemben a Blum bútorszerelvényei egyszerűen tönkretehetetlenek, az osztrák gyártó ezért is ad bútor élettartam / 20 év / garanciát minden termékére.

Bútorainkat minden esetben Blum szerelvényekkel gyártjuk, Ön ezzel beléphet a tökéletesen komfortos bútorhasználat világába. De nézzük meg mit is jelent ez a valóságban?

Minden egyes bútor elem, legyen az ajtó, fiók, vagy felnyíló záródásnál csillapító mechanikával van felszerelve, ami a finom, hangtalan záródásról gondoskodik, így nincsenek többé becsapódó ajtók.
A fiókok például teljes, azaz 100%-os kihúzásúak, így például a konyha vagy gardrób szekrény, legalsó, leghátsó régiója is játszi könnyedséggel elérhetővé válik. A szerkezetek nagyon erősek, bátran terhelhetőek, hiszen 30-50kg teherbírású 1-1 fiók. Ezeket a tökéletes bútorvasalatokat pillekönnyű és hangtalan futás is jellemzi.

Akik a bútor belsőben is valami egyedit szeretnének több féle színből és egyedi designok közül választhatnak.

Az ajtók nyílásához választhatunk nagy nyílásszögű pántokat is, így egy-egy ajtó akár 180 fokig is ki tud nyílni.

A felnyíló ajtók szimpatizánsait pedig egyenesen elkényeztetjük bútorainkhoz használt sokrétű Blum felnyíló megoldásainkkal. A kínálatunkban megtalálhatók az egyszerűtől kezdve, harmónika szerűen, de lift szerűen felnyíló rendszerek is, a vásárlói igényekhez igazodva.

Jöjjön el hozzánk és próbálja ki a Blum vasalatokat vagy kérjen ajánlatot egy ilyen tökéletesen működő konyhára!

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Töltsön fel egy (vagy több) fényképet konyhájáról, lakásáról (nem kötelező)


Kérjük adja meg a képen látható kódot:


captcha

Megközelítő árainkat megtekintheti IDE KATTINTVA.

Trendikonyha.hu
Telefon: +36 70/885-96-70
E-mail: ajanlat@trendikonyha.hu
G-mail: trendikonyha@gmail.com
Elérhetőségek
Facebook
oldal tetejére