Tel: 06-70-885-96-70 * Egyedi konyha és lakásbútor kompromisszumok nélkül!

Bútortervezés

Kijelenthetjük, hogy egy-egy bútor megtervezése bármennyire is könnyű feladatnak tűnik, legtöbbször egyáltalán nem az. Új lakásba vagy házba költözik? A nulláról kell indulni. Persze sokszor akkor sem egyszerűbb a helyzet, ha az ember régi, megunt konyháját újítaná fel. Ugye adott egy elképzelés, megvan az inspiráció pl. egy szép fénykép a neten, az ismerősök vadonatúj konyhája, vagy eljárunk nézelődni, ez mind szép és jó… De hogy is lesz ebből olyan bútor, ami pont az én igényeimre van szabva? Pont akkora és olyan helyre való, ami nekem van, pont az a szín, amit elképzeltem, pont azok vannak benne, amik nekem kellenek és még a fogantyú is klappoljon… Hát itt jövünk mi a képbe.

Minden ember egyedi és megismételhetetlen. Mondogatta mindig egy filozófusi vénával megáldott barátom. És valóban: mindannyian mások vagyunk, ezt tartjuk mindig szem előtt a bútortervezésben is. Más a magasságunk, más a minimal konyhabútorgondolkozásunk, a szokásaink és mások az igényeink is. Alacsony vagy magas, több gyerekes vagy sokat dolgozó, éjjel-nappal főző típus vagy a konyhát inkább társasági térként használó emberek vagyunk. Gondoljunk a ruházkodásra: igényes nő, megannyi cipővel, ruhával, kiegészítőkkel kontra agglegény ruhatár. Ezért fontos, hogy a bútorunk a saját igényeinknek megfelelően legyen megtervezve és kialakítva.

Beérni egy félmegoldással? Igen! Ez is alternatíva, valószínű olcsóbb is. De várjunk csak, mi is az az olcsó? Venni egy üdítőt a boltban jobb áron, miért ne? A kevésbé márkás cipőt venni? Ez is elég szép, persze, tökéletes lesz a nyárra. Ez teljesen érthető, ki ne csinálná másképp? Igen ám, de bútort az ember nem egy napra, de még csak nem is egy nyárra vesz, hanem hosszú évekre. Erre szoktuk mondani, hogy egyszer kell jól megcsinálni, hiszen hosszú távú döntésről van szó. A nyár végére megunt cipőnket szívesen cseréljük le a következő őszire. Szeretné ezt tenni a (konyha)bútorával is? Vagy ami rosszabb, minden nap használni valamit, amit nem szeret igazán? A válasz nyilván nem. Ez már csak azért is fontos, mert minden egyes nap kikerülhetetlenül sokat „kell” használnunk ezeket a bútorokat. Enni ugye mindannyian szoktunk, naponta többször és ez a tevékenységünk bizony a konyhához kapcsolódik, mindamellett, hogy remek design elem is a lakásban egy szép, egyedi konyhabútor, ami hozzájárul jó közérzetünkhöz. Ruházkodni megint csak mindannyiunknak szükséglet. A gardróbszekrényt ezáltal szintén naponta többször használjuk. Felmerül a kérdés, hogy pl. a mindennapos reggeli rohanásban melyik a jobb? Standard gardrób, fix beosztással, rossz átláthatósággal vagy egyedi, faltól- falig, padlótól-plafonig érő, igényeimre szabott ruhás szekrény, jó átláthatósággal, annyi kihúzható fiókkal, akasztóval vagy cipőtartóval, amennyire szükségem van? Ne feledjük, minden egyes nap ugyanazzal találkozunk, nem olyan, mint a cipő, amit nem veszek fel. Megéri egyszer kiadni az egyedire, ugye?

Ha fennáll a lehetősége, hogy eladja vagy kiadja lakását a következő néhány évben, akkor is a legjobb megoldás, hogy egy jól megtervezett, faltól-falig érő, minőségi beépített bútort készíttessen, hiszen ez jelentősen növeli az ingatlan értékét, így kiváló befektetés is. Arról nem beszélve, hogy egy rendetlen albérlő sem teszi tönkre egykönnyen minőségi bútorainkat.

Ahogy fentebb írtunk róla, egy elképzeléstől még hosszú az út a kész bútortervig.  Sok éves tervezési tapasztalatunkkal szeretnénk ezt a folyamatot minél jobban megkönnyíteni. Ha nem tud elindulni a gondolkozásban, segítünk! Ha már van elképzelése, de elakadt, segítünk! Mi garantáltan a legtrendibb megoldásokat használva hozzuk ki a maximumot leendő bútorából.

Kérje ajánlatunkat vagy találkozót!

Akár fényképet is tölthet fel elképzeléseiről!

24 órán belül válaszolunk rá, vagy kérésére visszahívjuk telefonon!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Töltsön fel egy (vagy több) fényképet konyhájáról, lakásáról (nem kötelező)


Kérjük adja meg a képen látható kódot:


captcha

Trendikonyha.hu
Telefon: +36 70/885-96-70
E-mail: ajanlat@trendikonyha.hu
G-mail: trendikonyha@gmail.com
Elérhetőségek
Facebook
oldal tetejére