Tel: 06-70-885-96-70 * Egyedi konyha és lakásbútor kompromisszumok nélkül!

Klasszikus konyhabútorok

Bár a trend a modern konyhabútorok felé dönti el a mérleg nyelvét, mi gondolunk a klasszikus irányzat kedvelőire is, hiszen a legelegánsabb, legszebben megmunkált bútorok ebből a kategóriából kerülnek ki. 

Azoknak, akik nem minimal bútorban gondolkoznak, figyelmébe ajánljuk klasszikus konyháinkat, ezen belül a tömör fa és MDF ajtós változatokat, melyek közt mindenki megtalálja az ízlésének és pénztárcájának megfelelőt.

Lássuk mit kell tudni róluk! 

A tömör fa konyhabútort a természetes anyagok kedvelőinek ajánlunk.

A bútor anyaga lehet jellemzően tölgy, bükk, juhar, cseresznye és fenyő, de ritkábban előfordulnak más fafajok is. Tömör fa ajtók általában klasszikusabb konyháknál fordulnak elő, ezek mindig valamilyen mintás vagy keretes ajtók szoktak lenni. Erre azért van szükség, mert a tömör fa élő anyag, vagyis természetes módon mozog, ezért mindig úgy vannak összerakva az ajtók, hogy ne tudjanak elvetemedni. A tömör fa bútorok jó hatással vannak a helyiség levegőjére is. Gyakran párosul a felsőszekrényhez profilozott koronaléc, ebbe világítást is lehet szerelni egyben. Szintén jellemző stílusjegy a felsőszekrények aljára szerelt fénycsőtakaró léc, mindkét megoldás teljesebbé teszi a megjelenést.

Tömör fa klasszikus konyhabútorok, általunk tervezve és kivitelezve:

 

Ha tömör fáról beszélünk a fa természetes, azaz natúr színén túl, lehetőség van az un. pácolásra is, vagyis a felületek színezésére is. Ilyen esetekben a gyártás előtt a legtöbbször szintmintát is készítünk. Ahogy minden más anyagból, tömör fából is bármilyen egyedi méretet legyártunk.

A fa felületekhez rengeteg utánzat születik, melyek a technika fejlődésével egyre szebbek, de megállapíthatjuk, hogy az igazi fa szépségét és természetességét még egy gyártónak sem sikerült lemásolni.

 

Klasszikus bútoraink másik csoportja: az MDF anyagból készült konyhák.

Az MDF lapból készült konyhabútorok minősége kiváló, hiszen az MDF egy fokozottan vízálló faforgácslap. Szerkezete igen sűrű, így a sík felületek képzése mellett, lehetőség van a különböző marásminták kialakítására is, a hagyományos formáktól egészen az extrémekig. Mind klasszikus, mind pedig modern elképzelések megvalósíthatók ebből a sokoldalú anyagból.

MDF klasszikus konyhabútorok, általunk tervezve és kivitelezve:

 

Az klasszikus MDF ajtók marásmintái, tömör fa társaik formavilágára hajaznak, ezzel a megoldással azonban lényegesen kedvezőbb áron juthatunk álmaink konyhájához. 

A fautánzatos MDF dekorokon kívül jellemző, hogy egy színű változatokat is készítünk ebből az anyagból.

Klasszikus elképzelések szerint tervezett bútorainkhoz is ajánljuk innovativ bútorszerelvény megoldásainkat, így mondhatjuk, hogy kívülről klasszikus, belülről modern bútorokat tervezünk, melyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek.

Ha egy trendeken átívelő, mindig aktuális  konyhát szeretne magáénak tudni, akkor a klasszikus a legjobb választás!

 

Válassza a klasszikus konyhabútorokat!

Válassza a klasszikus konyhabútorokat!Sok ingatlantulajdonos egyenesen rajong az elegáns bútorokért, ugyanis azt gondolják, hogy csakis ilyen bútorokkal lehet harmóniát teremteni otthonuk belső tereiben. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, fedezze fel klasszikus konyhabútorainkat!

Természetes, hogyha az ingatlantulajdonos otthona eleganciájának hangsúlyozására törekszik, a konyha sem maradhat ki, ebben pedig ideális megoldást nyújtanak a klasszikus konyhabútorok. Ezeket a berendezéseket a finom vonalak és az időtálló design jellemzik; az embereket szinte megbabonázzák ezek a stílusjegyek, így nem csoda, ha a klasszikus konyhabútorokba már első látásra beleszeretnek.

A klasszikus konyhabútorok értéket adnak otthonának, és akár több generációt is képesek kiszolgálni, vagyis hosszú távon számíthat rájuk. Tapasztalja meg Ön is a klasszikus konyhabútorok előnyeit, varázsoljon eleganciát otthonába! Ha kérdése, észrevétele lenne, vagy vásárolni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Kérjen ajánlatot vagy találkozót!

24 órán belül válaszolunk rá, vagy kérésére visszahívjuk telefonon!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Töltsön fel egy (vagy több) fényképet konyhájáról, lakásáról (nem kötelező)


Kérjük adja meg a képen látható kódot:


captcha

Megközelítő árainkat megtekintheti IDE KATTINTVA.

Trendikonyha.hu
Telefon: +36 70/885-96-70
E-mail: ajanlat@trendikonyha.hu
G-mail: trendikonyha@gmail.com
Elérhetőségek
Facebook
oldal tetejére