Tel: 06-70-885-96-70 * Egyedi konyha és lakásbútor kompromisszumok nélkül!

Gardróbok és beépített szekrények

A lakás minden pontjára tudunk Önnek bútort tervezni és gyártani, legyen szó beépített szekrényekről, gardróbokról, fürdőszobáról vagy akár egy lépcsőről, mindezt 100% egyediségben, színben és méretben kötetlenül.

A gardrób, azaz ruha tároló szekrényeket alapvetően három csoportra oszthatjuk: nyitott gardróbok, nyílóajtós és tolóajtós gardróbok. Ez alapvetően meghatározza a szekrénysor jellegét, tehát tervezéskor, az elsők közt ezt a kérdést érdemes eldönteni. Nyitott gardróbot főként olyan helyekre ajánlunk, ahol például külön, zárt gardrób helyiség áll rendelkezésre, így nem feltétlen kell pluszban ajtóval eltakarni a ruhákat.

Más esetekben, amikor a beépített szekrénysor például a hálószoba része azt kell feltétlen megvizsgálnunk, hogy mennyi hely áll rendelkezésünkre és ennek tudatában választani a nyíló illetve a tolóajtós megoldás közül. Az ideális mélység egy ruhák felakasztására is alkalmas szekrény esetében 60cm. Ha ettől kevesebb mélység áll csak rendelkezésünkre, akkor főként polcos elrendezés az ajánlott, illetve kihúzható ruhaakasztó jöhet szóba.

Ebben az esetben a felakasztott ruhák az ajtóval párhuzamosan állnak, így kisebb mélységben is elférnek. A gardrób szerelvények nyújtotta lehetőségek nagyban megkönnyítik a szekrény belső kihasználását, ezáltal a mindennapos használatot. A magasabb régiók kihasználásához fejlesztették ki az úgynevezett ruhaliftet, mellyel egyszerűen alakíthatunk ki akasztós részt két méter feletti magasságokban is. Ezek mellett számtalan praktikus megoldást kínálunk fel gardróbjaink tervezése során: ilyen a nyakkendő vagy nadrág tartó, kihúzható cipő tartó vagy a gardróbba épített fiókos részek például a fehérneműk tárolásához.

A beépített szekrényeink belsejét mindig a megrendelőnkkel történő konzultáció szerint osztjuk ki, de az állítható polcoknak hála, a polcok magassága később is alakítható, a pillanatnyi igényeknek megfelelően.

Gardróbok és beépített szekrények tekintetében rengeteg anyaghasználati lehetőség van: különböző famintázatos modellektől kezdve a fán keresztül, egészen a magas fényű, modern megoldásokig.

Tolóajtós szekrényeknél kedvelt megoldás az úgynevezett osztott tolóajtó, ilyenkor ajtón belül több szín is váltja egymást, megtörve ezzel a nagyobb felületek egyhangúságát. Szintén gyakran alkalmazott megoldás a tükrös tolóajtó, így két legyet ütünk egy csapásra, hiszen egy nagy méretű tükörrel is gazdagodik a helyiség, ami örökös segítséget fog nyújtani az öltözködésben.

Mint minden bútorunkat, az összes általunk tervezett beépített szekrényt és gardróbot egyedi méretre gyártjuk, így tökéletesen ki tudjuk használni a helyeket például két fal között vagy padlótól plafonig történő, teljes magasságú beépítéssel.

Egy jó gardróbból nem hiányozhat a világítás sem, például ajtó nyitásra kapcsolódó belső világítással tehetjük teljes értékűvé tároló bútorunkat.

A bútorok szinte minden egyes részletére több megoldást tudunk kínálni, ebből adódóan az árak is nagyon eltérőek lehetnek. Mindazonáltal átlagosan egy 100%-ban egyedi elképzelések és egyedi méretek alapján gyártott teljes belmagasságú (2,6m) gardróbszekrény ára körülbelül 100-110.000Ft közé tehető méterenként, amely ár tartalmazza kompletten a tervezés, 3D-s látványterv, felmérés, gyártás, helyszínre szállítás és beépítés költségét is. Minden általunk gyártott bútor egyedi, ezért kérje ingyenes, személyre szóló árajánlatunkat vagy személyes tanácsadást, felmérést!

Kérjen ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk rá, vagy kérésére visszahívjuk telefonon!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Töltsön fel egy (vagy több) fényképet konyhájáról, lakásáról (nem kötelező)


Kérjük adja meg a képen látható kódot:


captcha

Megközelítő árainkat megtekintheti IDE KATTINTVA.

Trendikonyha.hu
Telefon: +36 70/885-96-70
E-mail: ajanlat@trendikonyha.hu
G-mail: trendikonyha@gmail.com
Elérhetőségek
Facebook
oldal tetejére