Tel: 06-70-885-96-70 * Egyedi konyha és lakásbútor kompromisszumok nélkül!

GYIK – Gyakran Ismétlődő Kérdések

Mennyi idő alatt készül el a megrendelt bútor?

Egy bútor gyártásának időtartama minden esetben annak a függvényében alakul, hogy milyen típusú fából készül el. Amennyiben tömör fából, vagy festett fafelülettel rendelkező anyagból szeretné elkészíttetni bútorát, úgy a munkafolyamat némileg időigényesebb, gyik_01vagyis akár 5-6 hétbe is beletelhet a gyártás. Abban az esetben viszont, ha könnyen beszerezhető anyagból rendeli meg bútorait, – például laminált fából – akkor már, akár 3-4 hét alatt is le tudjuk gyártani Önnek álmai bútorát. A beépítés időtartama pedig attól függ, hogy mekkora a mérete egy-egy bútornak vagy összeállításnak, ezért erről mindenki személyre szabottan kaphat tájékoztatást munkatársainktól.

Van-e lehetőségem arra, hogy megtekintsem a vasalatokat, illetve az alapanyagokat?

Természetesen, bemutatótermünkben minderre van lehetőség! Kérjük, egyeztessen időpontot a telefonos elérhetőségünkön keresztül!

Amennyiben ellátogatok Önökhöz bemutatótermi tanácsadásra, vagy helyszíni felmérést igényelek, az jár-e valamiféle kötelezettséggel?

A bemutatótermi tanácsadás, illetve a helyszíni felmérés természetesen semmiféle kötelezettséggel nem jár! Érdeklődjön bátran munkatársainknál!

Folyóméter árakkal kapcsolatban tudnak-e tájékoztatást adni?

Mivel cégünk egyedi bútorok gyártásával foglalkozik, így az árak kalkulálása is egyedileg történik. Két teljesen egyforma, vagy külsőleg nagyon hasonlító bútor ára is különböző lehet, hiszen számos tényező határozza meg azt, hogy mennyibe is fog kerülni egy adott bútor. Ezért, ne habozzon, kérjen munkatársainktól ingyenes árajánlatot! E-mailben történő árajánlatkérés esetén 48 órán belül, személyes találkozó esetén pedig, akár már 5 perc alatt is kezében tarthatja személyre szabott, egyedi árajánlatát.

Van-e garancia a legyártott bútorokra, és ha igen, akkor milyen?

Minden általunk gyártott bútorra 2 év garanciát biztosítunk! A bútorokon használt Blum vasalatokra pedig, 20 év gyári garancia vonatkozik!

Honnan származnak a gyártásához felhasznált alapanyagok és hol készülnek el a megrendelt bútorok?

A bútorok gyártása során felhasznált alapanyagokat, minden esetben megbízható forrásból szerezzük be. Nyugat-Európai, többnyire német és osztrák beszállítókkal állunk kapcsolatban. A bútorok gyártási folyamata Magyarországon történik, hiszen telephelyünk hazánkban található meg. A bútorok beszerelését pedig, minden esetben szakképzett, hozzáértő asztalosok segítségével végeztetjük el!

Igényelhető-e helyszíni felmérés?

Természetesen, igen! Mindazonáltal javasolnánk, hogy a folyamatot egy ingyenes bemutatótermi konzultációval kezdjük. Ehhez megteszi egy alaprajz is, de egy Ön által készített egyszerű skicc is megfelelő ahhoz, hogy elkezdjük a tervezést. A gyártás előtt kollégáink minden esetben kimennek a helyszínre és szakszerűen felveszik a pontos méreteket.

Ha mégis úgy szeretné, hogy először kollégáink mérjék fel a terepet, az is megoldható! Ebben az esetben a helyszíni felmérés szolgáltatásunk a következő díjszabások szerint vehető igénybe:

Budapest területén belül: br. 6.000Ft

Agglomeráció területén (Pest megye): br. 12.000Ft

Vidéken kilométer díj alapján, egyéni ajánlatkérés szerint vehető igénybe.

 

Megrendelés esetén a felmérés díja levonásra kerül a végösszegből.

 

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Töltsön fel egy (vagy több) fényképet konyhájáról, lakásáról (nem kötelező)


Kérjük adja meg a képen látható kódot:


captcha

Megközelítő árainkat megtekintheti IDE KATTINTVA.

Trendikonyha.hu
Telefon: +36 70/885-96-70
E-mail: ajanlat@trendikonyha.hu
G-mail: trendikonyha@gmail.com
Elérhetőségek
Facebook
oldal tetejére