Tel: 06-70-885-96-70 * Egyedi konyha és lakásbútor kompromisszumok nélkül!

Munkalapok

A munkalap a konyha egyik legfontosabb része. Értjük ezt természetesen az esztétikára, hiszen az összképben jelentős része van, de mindemellett ez a konyha leginkább igénybe vett eleme, hiszen minden nemű konyhai munkavégzés a munkalapon történik.

Ezért igazán fontos, hogy az igényeinknek legmegfelelőbb munkalapot válasszuk.

Munkalapok (válasszon!)

  1. Normál munkalapok
  2. Technistone munkalapok
  3. Fa munkalapok

Van néhány fontos követelmény, amit mindig szem előtt tartunk a munkalapok feldolgozásánál, ilyen például a vízállóság. Ez alapelvárás, nem csak egy kő munkalappal szemben, hanem ugyanúgy egy normál munkalap esetében is. Hogy elérjük a kívánt eredményt különösen odafigyelünk például két munkalap sarokban történő összeillesztésénél.

Ezt úgynevezett összemarással készítjük, így mindenféle alumínium toldó profil nélkül, teljesen egy síkban találkoznak a munkalapok, alig-alig látható az összeillesztés is, ami teljesen vízzáró is egyben.

Ugyanígy ügyelünk a mosogatók környékén és a megfelelő technikákat alkalmazzuk, hogy még egy egyszerű munkalap is a leghosszabb ideig a konyha dísze lehessen.

Munkalap

Bármilyen munkalapról is legyen szó, meg tudunk oldani az átlagostól (60 cm) mélyebb változatokat is, ez különösen előnyös konyhaszigeteknél, konyhabútorral egybeépített bárpult rendszerű reggeliző pultoknál, vagy ha éppen egy megfelelő magasságba épített ablakunk is van a konyhában, az ablakpárkányt is megoldhatjuk, mindenféle toldás nélkül a munkalap anyagából befuttatva. Ugyanúgy a rendkívüli vastagság sem lehet akadály.

Divatos elképzelés napjainkban a vastagított munkalap, ez azt jelenti, hogy akár 6-8 cm vastagságban is készülhetnek, ha a design éppen így kívánja. 

Fontos felhasználási terület még, bármilyen munkalapról is beszéljünk, a csempét kiváltó hátfal borításként való alkalmazás. Modern és egységes megjelenést kölcsönöz a bútornak, ha elhagyjuk a szokásos csempe borítást és pl. a munkalap anyagából készítünk hátfalat a konyhának. Szintén előnyös az üveg hátfal alkalmazása, hiszen könnyebben tisztítható, mint a csempe.

Figyelem! Munkalapokat külön nem forgalmazunk, csak komplett konyhabútor vásárlása esetén rendelhető!

Kérjen ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk rá, vagy kérésére visszahívjuk telefonon!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Töltsön fel egy (vagy több) fényképet konyhájáról, lakásáról (nem kötelező)


Kérjük adja meg a képen látható kódot:


captcha

Megközelítő árainkat megtekintheti IDE KATTINTVA.

Trendikonyha.hu
Telefon: +36 70/885-96-70
E-mail: ajanlat@trendikonyha.hu
G-mail: trendikonyha@gmail.com
Elérhetőségek
Facebook
oldal tetejére