Tel: 06-70-885-96-70 * Egyedi konyha és lakásbútor kompromisszumok nélkül!

Praktikus sarkok

L és U-alakú konyháknál sokszor kulcskérdés, hogyan tudjuk kihasználni a sarkokat. Az egyszerű kivitel természetesen a sarok hagyományos bepolcozása, de ennél sokkal ötletesebb megoldásokkal is tudunk szolgálni.
Alapvetően két féle sarokegységet különböztetünk meg: L-alakú vagy Egyenes sarok egység, ez fogja meghatározni azt is, hogy milyen sarokvasalatot használhatunk.

Tekintsen meg egy kis ízelítőt milyen kreatív megoldásaink vannak, hogy két konyhasor találkozásánál kialakuló holtteret a legjobban kihasználjuk:

 

Kihasználható-e praktikusan egy konyhaszekrény sarka?

Kihasználható-e praktikusan egy konyhaszekrény sarka?Az L és U alakú konyhák egyik sajátossága, hogy a sarkokban tulajdonképpen holt terek vannak, amiket nehéz kihasználni, illetve nehezen hozzáférhetőek. Létezik azonban megoldás, ami nem csak praktikus, de esztétikus is!

Többféle lehetőség létezik arra, hogy praktikus sarkokat hozzunk létre egy konyhában. A legegyszerűbb, ha egyszerűen csak polcokat helyezünk ide, amivel nyilvánvalóan megoldottuk a problémát, viszont létrehozunk vele másik kettőt: a polcok mélye elérhetetlen, amit oda teszünk, azt csak nehezen tudjuk újra elővenni, emellett minden jól látható, tehát nem esztétikus, ráadásul könnyen porosodik is. Ezeket a problémákat viszont könnyedén lehet orvosolni, ha olyan, beépíthető modulokkal alakítjuk ki a praktikus sarkokat, amik nem csak kihasználják a tér minden négyzetcentiméterét, de könnyen kezelhetőek és maximális takarást biztosítanak!

Ha Ön is szeretne konyhájában praktikus sarkokat kialakítani, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!

 

Kérje ajánlatunkat!

Akár fényképet is tölthet fel konyhájáról, szobáiról!

24 órán belül válaszolunk rá, vagy kérésére visszahívjuk telefonon!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Töltsön fel egy (vagy több) fényképet konyhájáról, lakásáról (nem kötelező)


Kérjük adja meg a képen látható kódot:


captcha

Trendikonyha.hu
Telefon: +36 70/885-96-70
E-mail: ajanlat@trendikonyha.hu
G-mail: trendikonyha@gmail.com
Elérhetőségek
Facebook
oldal tetejére