Tel: 06-70-885-96-70 * Egyedi konyha és lakásbútor kompromisszumok nélkül!

Rólunk

Cégünk családi vállalkozásként működik, melyben nap mint nap közös célunk ügyfeleink elégedettsége. Ennek alapját a precíz munkavégzés, ügyfélközpontú kommunikáció és csúcsminőségű termékeink biztosítják.  Évek óta dolgozunk német, osztrák és svájci piacra is. A külföldi elvárások teljesítésében szerzett tapasztalatot igyekszünk kamatoztatni minden itthoni munkánkban is.

A családi vállalkozás 40 éves fémipari múltra tekint vissza. Olyan világ vállalatoknak dolgozunk be mint a német BMW, Audi vagy az olasz Ferrari és Maserati.  ISO minősítési rendszerben működő gyártósorunk megfelel a legmagasabb igényeknek is.

A családban felnövő új generáció indította el a faipari megmunkálásokat, mely új színt hozott a már jól bejáratott és magas elvárásoknak megfelelő cég életébe.

Bútoraink kiváló minőségű, időtálló anyagokból készülnek. Elsősorban német beszállítóinkat (pl. Blum, Kesseböhmer) úgy válogattuk meg, hogy Önnek biztosan ne kelljen majd hosszú évekig új bútorra költenie. Bútoraink precíz kivitelezését CNC megmunkáló központ, illetve sorozatfúró gép végzi, így biztosítva a maximálisan pontos gyártást. Cégünk és munkatársaink minden nap azon dolgoznak, hogy Önnek a legszebb és legjobb minőségű bútorokat kivitelezzék.

 

Lakossági megrendelőinknek nagyobbrészt Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében végezzük a munkánkat, ám igény esetén akár vidékre vagy külföldre is vállaljuk a megrendelések teljesítését.

 

Melyek azok a dolgok, amelyek kiemelik a Trendi konyhát a konkurens cégek közül?

  1. A tökéletes minőség!

Cégünk csakis tökéletes minőségű alapanyagokat használ fel a bútorok gyártására, elsősorban német forrásokból. A beépítés minősége ugyancsak kiemelkedő, hiszen tapasztalt szakemberek végzik el a szerelési munkálatokat is. A bútorokon használt Blum vasalatokat illetően sem lehet ok panaszra, hiszen 20 év gyártói garanciát vállalunk minden egyes szerelvényre, mindezt CNC technológiával építjük össze.

  1. Gyors kommunikáció, gördülékenység!

Az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan reagálunk és igyekszünk a leginkább zökkenőmentesen kiszolgálni Ügyfeleink minden igényét. Látjuk azt, hogy sok versenytársunknál heteket kell várni egy árajánlatra vagy egy időpontra, ami egy felújítás vagy építkezés közben nem éppen könnyű. Azon vagyunk, hogy ezzel szembe menjünk és terhet vegyünk le Megrendelőink válláról.

  1. Itthoni versenyképes árak!

Bár a külföldi elvárásoknak megfelelő nyugati technológiával gyártunk, figyelünk rá, hogy a magyar vásárlók pénztárcájának is megfelelő legyen az árazásunk és ne csak egy szűk celeb vevőkört tudjunk kiszolgálni. 

  1. Nálunk van az a szín és méret!

Számunkra nem létezik lehetetlen. Csakis az Ön képzelete szabhat határt a bútorai megtervezésének. Több ezer szín, forma, méret áll rendelkezésére, csakis Ön határozza meg azt, hogy mit szeretne kapni!

  1. Nem csak konyha!

Amennyiben Ön, nem csupán a konyhai bútor összeállítások iránt érdeklődik, úgy ajánljuk figyelmébe a Teljes lakásbútorozás menüpontunkat is, hiszen Nálunk akár az egész otthonát berendezheti egyedi és minőségi termékekkel. Egy helyről rendelheti meg egész lakása bútorzatát, így időt, energiát és pénzt spórolhat meg, nem beszélve a tökéletes harmóniáról, amit a stílusjegyek visszahozásával érünk el az egész lakásban.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:

A cégvezetés:

Gábori Gergely  –   Gábori-Koppány Dóra   –  Koppány Zsolt

Kérje ajánlatunkat!

Akár fényképet is tölthet fel konyhájáról!

24 órán belül válaszolunk rá, vagy kérésére visszahívjuk telefonon!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Töltsön fel egy (vagy több) fényképet konyhájáról, lakásáról (nem kötelező)


Kérjük adja meg a képen látható kódot:


captcha

Trendikonyha.hu
Telefon: +36 70/885-96-70
E-mail: ajanlat@trendikonyha.hu
G-mail: trendikonyha@gmail.com
Elérhetőségek
Facebook
oldal tetejére