Tel: 06-70-885-96-70 * Egyedi konyha és lakásbútor kompromisszumok nélkül!

Szervo konyhák

Modern, letisztult és hihetetlenül praktikus, így jellemezhetnénk a Servo-Drive rendszert. De mit is jelent ez valójában?


A Servo-Drive a nyomásra nyíló konyhabútorok prémium kategóriáját jelenti, úgy a mindennapi használatban, mint a végtelen élettartamban.

A szervó konyhákon a legtöbb esetben egyáltalán nincsenek fogantyúk, ezáltal elérhetjük a tökéletes minimal design-t. Letisztultságával szemet gyönyörködtető megoldásokat hozhatunk létre, de e mellett a funkcionalitásban is kiemelkedőt nyújt:

Tapasztalta már, hogy milyen kényelmetlen a felnyíló szekrények felső ajtaját elérni? Visszacsukni őket csak nyújtózkodva vagy sámlira állva lehet. Ez a probléma egy Szervo konyhával egy szempillantás alatt eltűnik, hiszen amelett, hogy az ajtó nyomsára felnyílik, a felső szekrény alsó élén csak egy gombnyomás és az ajtó máris lecsukódik. Ilyen egyszerű, nincs több kényelmetlen nyújtózkodás.

 

Hasonló a helyzet, ha mondjuk a mosogató alatti kihúzható hulladékgyűjtőre gondolunk. Ha például az ember keze tele van levágott zöldség héjakkal, csak egy könnyed érintés térddel vagy lábbal az ajtónak és a Servo-Drive máris kilöki a fiókot, amiben a szelektív hulladékgyűjtő van. Ugye milyen praktikus? Visszalökésnél az ajtók lefékeződnek és finoman, csendesen záródnak, a Servo-Drive maximális komfortot nyújt!

A Servo-Drive nem romlik el! Ezt a rendszert a világhírű, osztrák Blum cég gyártja, amely bútor – élettartam garanciát ad minden eladott termékre, a fiókoktól a felnyílókon keresztül, az utolsó csavarig.

 

Servo-Drive rendszerű konyhák: tökéletes minimal design

Kinek-kinek más az ízlése, mások az igényei, különböző dolgokat szeret. Ezek a különbségek akkor is kiütköznek, ha a konyhabútort kell kiválasztani. Önnek mi a fontos egy konyhabútor esetében? Szereti a letisztult, egyszerű felületeket? Nem kedveli a túl bonyolult, részletgazdag, díszített konyhabútorokat? A modern stílus kifejezetten azoknak kedvez, akik az egyszerűséget részesítik előnyben, akik kedvelik az esztétikus, mégis visszafogott dolgokat, akiket a minimalizmus bűvöl el!

A Servo-Drive rendszerű konyhák is pontosan ilyenek: ha a tökéletes minimal design a cél, akkor ennél jobb választási lehetőség egyszerűen nincs! Azok számára tervezték őket, akik a funkcionalitást előbbre helyezik, mint a dekorációt, vagy a díszeket. Ezek a konyhabútorok nemcsak végtelenül nagyszerű egyszerűségükkel veszik le a lábukról a konyhatulajdonosokat, de az eredeti és végtelenül praktikus megoldásokkal is.

Első látásra úgy tűnhet, hogy a Servo-Drive rendszerű konyhákról hiányzik valami. Igen, nincsenek rajtuk gombok, fogantyúk, kilincsek. Ez azonban nem tévedés. Nincsenek rajtuk, mert egyszerűen nincs rájuk szükség! A Servo-Drive rendszerű konyhák innovatív designjának és okos megoldásainak része a nyomásra nyíló ajtó is! Minden szekrényajtó és fiók egy könnyed érintésre kinyílik. Minimális erőkifejtés is elég ahhoz, hogy használni tudjuk a polcokat. Bárki egyszerűen bepakolhat, vagy kivehet konyhai eszközöket, edényeket, tányérokat, még akkor is, ha éppen tele van a keze velük.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését termékeink iránt, és kifejezetten Servo-Drive rendszerű konyháink iránt érdeklődik, úgy keressen minket bizalommal! Ha el tudja magát képzelni egy Servo-Drive rendszerű konyhában, akkor érdemes elgondolkodni a megrendelésén! Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a Servo-Drive rendszerű konyhákról, mi pedig szívesen bemutatjuk Önnek részletesebben is az általunk forgalmazott termékeket!

 

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Töltsön fel egy (vagy több) fényképet konyhájáról, lakásáról (nem kötelező)


Kérjük adja meg a képen látható kódot:


captcha

Megközelítő árainkat megtekintheti IDE KATTINTVA.

Trendikonyha.hu
Telefon: +36 70/885-96-70
E-mail: ajanlat@trendikonyha.hu
G-mail: trendikonyha@gmail.com
Elérhetőségek
Facebook
oldal tetejére