Tel: 06-70-885-96-70 * Egyedi konyha és lakásbútor kompromisszumok nélkül!

Technistone munkalapok

Képzeljen egy teljesen higiénikus,  tökéletesen természetes felszínt, amelyet a porozitás mentességének köszönhetünk. Megkönnyíti munkáját a konyhában, mert közvetlen a munkalap felszínén dolgozhat nem szükséges bármilyen eszközt  alátennie.

A Technistone® példátlan tulajdonságainak köszönhetően nemcsak a konyhában lehet felhasználni, hanem a lakás összes belső részében – akár a fürdőben is-, külső illetve belső ablakpárkányhoz, vagy csak további bútorkiegészítésekhez.

A Technistone® alapjában véve azonos tulajdonsággal bír, mint a természetes kő, de sok vonatkozásában viszont egyedülállóbbnak tekinthetjük.

Mi is az a Technistone®?

A Technistone® egy kompakt , porózus mentes, kemény kvarcit alapú kő. Széles körben lehet felhasználni munkalapjait, padlólapjait akár magán –  és közszférában egyaránt. A tökéletes minőségű, de mégis főként természetes  alapanyagoknak és páratlan gyártási eljárásnak köszönhetően a Technistone® igen erős ,tömör, de egyben mégis rugalmas  anyag.

Színválasztékának számos variációja létezik ezért, felületének, vastagságának köszönhetően kiválaszthatja a megfelelő kombinációját elképzeléseinek, amely nem csak esztétikailag felel meg elvárásainak, hanem minőségében is egy kifogástalan választás lehet.

Miből készül a Technistone® ?

A Technistone® elsőosztályú természetes alapanyagokból készül (kvarcit, gránit), tükör -és üveggranulátumból, egy kis mértékű színezőanyagból és poliészter gyantából. Természetes alapanyagból áll, több mint 90%-a,  a Technistone®nak, a maradék kevesebb mint 10% képezi a poliészter gyantát és az egyéb adalékokat.

Technistone® összehasonlítása a természetes kövekkel (gránit, márvány) pl. munkapultoknál

A Technistone® a természetes gránithoz képest egyforma vastagságot véve alapul, sokkal jobban bírja a különböző ellenállásokat és terhelést. A természetes gránit és márvány esztétikai szépségét ötvözi azzal a különbséggel, hogy nem szívja be a különböző szennyeződéseket, mint például az olaj. A Technistone® kő karc és saválló, míg ezt a természetes kövekre nem lehet elmondani.

 

Technistone® színtípusainak meghatározó alapanyagai

A Technistone® négyféle alaptípust, vagyis vonalat határoz meg termékei előállításában:

– Homok (Gobi, Elegance színek): ezek a színek homok segítségével készülnek azért, hogy a felszín egy rendkívül homogén és finom szolid texturát képezzen.

Előnye: nagyfokú ellenálló képesség, magas szilárdságú, egységes homogén szín

– Gránit (Taurus, Karpatia, Sonora, Classic színek): a felszín jelentősen hasonlíthat a természetes gránitra a homok és a gránit kombinációja révén

Előnye: természetes megjelenése mellett fontos tényező, hogy felülete nem szívja be a különböző anyagokat, szennyeződéseket (olaj)

– Tükör (Starlight, Venetian, Translucent, Fresh): magasfényű felülettel rendelkezik, az apró tükör és üvegdarabok különleges textúrát adnak

Előnye: egyedi a mintája, színe és csillogása összehasonlíthatatlan más munkapultokkal illetve lapokkal

– Kristály (Crystal, Classic): ez a termék az egyik leg ellenállóbb ásványi anyagból készül, amely lehet áttetsző vagy matt, válogatott kvarcitot a világ legkiválóbb kőfejtő üzemeiből importálják.

Előnye:  a szépség , az erő, és a tisztaság

Mi az előnye egy Technistone® konyhai munkapultnak?

A lapok szilárdsága és ellenálló képessége jóval nagyobb a többi munkapultnál, mivel ezek a lapok a legkeményebb és legjobb minőségű ásványi anyagokból készülnek. Ezen a pulton mindenféle alátét és segédeszköz nélkül lehet akár húst előkészíteni, ezalatt értem a vágást és a kloffolást is.

A Technistone® hő  hatására hogyan viselkedik?

A felhasznált alapanyagoknak hála rendkívül ellenálló a hőterhelésnek. A hő sokknak a 2 vagy 3cm-es pult rövid ideig ellenáll. Mit értünk ezalatt? Azt, hogy egy serpenyő vagy egy edény forró víz letétele körülbelül fél percig nem okoz semmilyen károsodást a pulton.

Összesítve miért is jó a Technistone használata otthonunkban?

Egy olyan termékről beszélünk, mely esztétikailag és tulajdonságait tekintve egy kiváló termékről beszélünk, amely:

  • Sav és karcálló,
  • rendkívül homogén anyag, széles színválasztékkal rendelkezik,
  • felületét tekintve több félével rendelkezik pl. fényes felület, slate (hullámos) felület,
  • nem szívja be a különböző szennyeződéseket, értve ezalatt a kávét, olajat, különböző vegyszereket,
  • a fényes felülettel rendelkező lapok nem vesztik el a fényét sok használat után sem,
  • ellenáll az úgy nevezett termál sokknak,
  • tisztán tartása nagyon egyszerű, nem igényel semmilyen különleges vegyszert,
  • 10 év garanciával rendelkezik!

Figyelem! Munkalapokat külön nem forgalmazunk, csak komplett konyhabútor vásárlása esetén rendelhető!

Kérjen ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk rá, vagy kérésére visszahívjuk telefonon!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Töltsön fel egy (vagy több) fényképet konyhájáról, lakásáról (nem kötelező)


Kérjük adja meg a képen látható kódot:


captcha

Megközelítő árainkat megtekintheti IDE KATTINTVA.

Trendikonyha.hu
Telefon: +36 70/885-96-70
E-mail: ajanlat@trendikonyha.hu
G-mail: trendikonyha@gmail.com
Elérhetőségek
Facebook
oldal tetejére